"Mahukah Anda Ketahui
Formula Rahsia Yang Disimpan Rapi Oleh
Model, Pelakon, Penyanyi & Orang Gemuk
Untuk Kuruskan Badan Mereka???"
 
Pendedahan Eklusif Produk Terhebat Dunia Membakar Lemak Secara Natural
Tanpa Gabungan Alatan dan Ubatan Bahaya
KHAS UNTUK LELAKI DAN WANITA YANG MENGALAMI
 MASALAH KEGEMUKAN Kini Didedahkan !
 
* Masalah gemuk yang tidak terkawal ?  Masalah perut buncit ?
* Masalah punggung besar ?  Masalah peha besar ?
 


AMARAN! Hentikan pengambilan ubatan diragui yang boleh memberi impak buruk kepada tubuh anda! Kini anda boleh atasi masalah kegemukan yang dialami secara 100% selamat dan ‘semulajadi’!


Ah! Bosan dan letih dengan masalah kegemukan yang tiada jalan penyelesaian?
 
Tunggu dulu! Sebelum anda terus kecewa dan menyampah dengan diri anda, biar saya tanya isi hati anda dengan beberapa soalan yang sering menghantui jiwa anda. Sanggupkah anda :-

 Menahan rasa lapar kerana terlalu mengikut jadual rutin pemakanan yang sangat membosankan? Padahal orang lain masih lagi kurus sedangkan tak amalkan pemakanan macam anda pun?

 Melupakan hasrat untuk memikat awek cun atau laki hensem kerana rasa diri gemuk dan tak cantik atau tak macho? Ah! Mesti dia tak suka aku..mana ada  orang suka sangat gempal ni ! 

 Selalu mengalah kepada rakan-rakan untuk tampil ke hadapan walaupun anda sebenarnya yang lebih layak untuk bertindak seperti hero? Malu, segan semua perasan ada bila diri kurang daripada mereka yang lebih sempurna...

 Selalu menjadi mangsa buli malah adik-beradik pun ada yang pandang serong? Selalu dipanggil budak gemuk dari kecil sampai besar..

 Pekakkan telinga, asyik tahan sabar dan tak ambil port akibat ejekan orang? Sampai bila harus pekakkan telinga diam seribu bahasa ?

 Masalah kesihatan diri kian bertambah atas sebab kegemukan apatah lagi naik tangga sikit pun dah penat? Peluh dan bau badan ...mak datok..jangan cakap la kan..

 
Nah, jika salah satu situasi di atas berlaku pada anda maka, anda harus akui yang... 
 
anda sebenarnya tergolong dari kalangan orang yang “GEMUK atau OBESITI”
 

PERINGATAN: Saya yakin anda ingin menghentikan segera dan TAK RELA terus menanggung beban masalah di atas Betul bukan?. Jika jawapan anda YA! TAK RELA. Anda wajib membaca laporan kajian khas ini demi mengubah persepsi masa depan anda. Teruskan membaca.... 


DARI MEJA KAJIAN dR Boy,

Laporan 2012: Rahsia 'Kurus' Yang Memerlukan Anda Makan Sehingga 6 Kali Sehari dan Lebih, tanpa kenaikan berat badan langsung.
Di mana kedudukan anda sekarang dan kenapa masalah ini berlaku?
 
PERINGATAN: Sila tutup laman web ini jika anda sememangnya dah kurus menawan dan berat badan pun dah cukup bagus. Kenapa? Ini kerana pendedahan fakta penting dalam laporan ini hanya sesuai untuk anda yang termasuk dalam senarai 16.8 juta orang yang mengalami masalah kegemukan seperti keratan akhbar di atas.
 
Mengikut kajian yang dijalankan oleh National Health & Morbidity Survey pada tahun 2006, dianggarkan lebih 8.7 juta rakyat Malaysia yang dikategorikan gemuk. (29.1% Rakyat Malaysia 'Overweight')
 
 
  Dari seluruh rakyat Malaysia didapati :
 
 14.9% Menghidap Kencing Manis
 42.6% Menghidap 'Hypertension"
 14.4%  Adalah Gemuk Keterlaluan 'Obese'
  29.1%  Menghidap Berat Badan Berlebihan 'Overweight'

 


Assalamualaikum, salam sejahtera  dan salam 1 Malaysia! :)

Hai Sahabat, dR Boy dapat rasakan yang anda sedang mengalami masalah berat badan walaupun kita tak pernah bersua muka? Tahu Kenapa? Kerana anda sendiri yang membawa diri anda ke laman bakar-lemak.com saya ni...Benar bukan?
 
Ya, baiklah! Jika anda tengah bersusah payah untuk kuruskan badan, saya nasihatkan berhenti untuk susah payah anda itu... dan pergi makan sahaja...
 
Kenapa? Kerana realitinya anda tak kan kurus dengan apa yang anda lakukan ketika ini...
Saya jamin anda mesti dah cuba salah satu perkara ini...
 
Pil-pil diet dan kuruskan badan yang tidak jelas keaslian dan kononya menjanjikan 100% berkesan. 
Beratus-ratus produk makanan gantian luar dan dalam Negara untuk kuruskan badan.
Program-program kuruskan badan yang beribu ringgit yang mengaburi mata anda dengan penampilan jurulatih yang slim, tough, dan serba macho.
Berlapar dengan diet kritikal dan meletihkan. Mengapa perlu berlapar sedangkan makanan adalah untuk dimakandan dinikmati?
Beratus malah beribu ringgit untuk beli peralatan senaman tapi tak pakai pun...ah, malas! 
...dan banyak lagi...
 
 
Tetapi, Realitinya Anda Masih Lagi ‘Menternak’ Lemak Anda Itu Bersama Anda!’’
Hakikatnya anda GAGAL dengan semua yang dikatakan boleh membantu anda menguruskan badan!
TETAPI berita baiknya adalah anda boleh kuruskan badan mulai hari ini...
 
Yup! Sekali lagi saya katakan "Anda boleh kuruskan badan mulai hari ini!" Saya tak bergurau!
 
Baiklah, saya rasa anda mesti agak sinis dengan kenyataan saya yang amat yakin ini.
 
Mengapa saya begitu yakin?
 
Kerana saya juga dulu ada masalah berat badan dan telah pun berjaya mengatasinya... 
 
DAN yang menariknya saya tak buat langsung apa yang selalu anda buat untuk kuruskan badan.
 
 
Mereka Gelar Saya ‘Tong Drum’ Sehinggalah Saya Terjumpa Satu 'Sumber' Yang Merubah 360 Darjah Fizikal Badan Saya. Sekarang Giliran Saya Pula Panggil Mereka ‘Belon’!
 
Nah, Saya ada cara yang tersendiri untuk kurus dan kekal sasa!
 
DAN sekali lagi saya katakan saya gunakan perkara yang biasa dengan cara luar biasa dan 100% tak kan sama dengan apa yang anda sedang fikirkan...
 
DAN saya hari ini akan kongsikan cara ini dengan anda kerana anda juga sama punyai masalah dengan saya yang dulu... iaitu saya yang gemok!
 
DAN juga teknik saya ini SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN asalkan anda masih lagi dalam kegemukan sehinggakan anda tak sanggup untuk melihat diri sendiri di cermin...
 
Apa yang saya boleh janjikan adalah saya akan berikan anda satu 'produk khas', yang boleh membantu anda untuk menghilangkan 'spare tyre' di pinggang anda, mengecilkan saiz seluar anda serta membantu anda kelihatan lebih menarik dan bertenaga!
 
Serta kekal slim dan seksi!
 
Yes! Itu yang saya janjikan kepada anda!
 
BAIKLAH!
 
Sebelum saya berikan petua saya pada anda, saya nak tanya sikit...
 
 Adakah anda ingin kurus dari sekarang?
 Adakah anda malu bila bergaul dengan orang yang lebih kurus dan lebih menarik hanya kerana anda terlebih saiz dan perut buncit?
 Adakah pasangan anda pernah mempersoalkan tentang bentuk badan anda?
 Adakah orang buat lawak dengan badan anda?
 
Saya dengar semua jawapan hati anda tadi... secara jujurnya, tiada siapa yang suka kena ejek hanya kerana berbadan besar kan... 
 
dan ANDA TAK LAYAK DIBUAT BAHAN LAWAK HANYA KERANA ANDA GEMUK!
 
DAN mereka-mereka yang gelak kan anda patut tahu yang anda sebenarnya boleh kurus macam mereka juga, malah lebih cantik dan hensem!
 
TETAPI apa yang membuatkan anda menjadi gemuk adalah bukan sama sekali yang anda fikirkan...
Mungkin anda memang terlebih selera, tetapi itu tiada masalah kerana saya sehingga kini makan dengan banyak, cuma cara saya makan berbeza dengan anda...
 
Saya Tahu Anda Rasa Stress Dan Letih Dengan Segala Percubaan Yang Tak Menjadi!
 
Sorry beb, saya tak buat pun program diet yang gila-gila tu OK!
Mungkin anda memang mengamalkan diet tetapi saya nak tanya sikit, "Berkesan ke anda dengan diet anda tu?..."
 
Saya amat berharap program diet anda tu tak memerlukan anda berlapar siang dan malam. Kalau tak, buat penat sahaja kalau anda masih lagi melekat dengan lemak sana-sini di badan anda... tambah lagi dengan ekstra 30kg, 60kg dan 90kg... tiada perubahan langsung!
 
Anda mungkin tengah mencuba satu diet program terbaru yang diiklankan di TV. Setelah berdisiplin mengikut segala 'arahan' akhirnya anda berjaya kurangkan 5 kg berat badan anda... dan anda happy!
 
TETAPI setelah tamat sesi pertama, badan anda makin naik dan bertambah bulat dari sebelum anda jalani program diet tersebut! dan ingat susah payah anda berlapar semasa program tersebut...
 
Akhirnya anda juga yang frust! dan dapat badan yang lebih montel lagi!
 
Kemudian...
 
Saya rasa jika anda seorang yang benar-benar ingin kurus, pasti anda ada membeli peralatan gym yang mahal dan tersergam indah di rumah anda sekarang...
 
Peralatan gym memang mahal dan mungkin berharga 4 angka!
 
Tetapi anda beli juga kerana anda benar-benar mahu kurus dan kerana anda lihat duta dan model produk peralatan gym tu semua badan solid-solid belaka...
 
Jangan lupa,... mereka dibayar untuk mengelirukan anda saja... malah mereka sendiri tak menggunakan peralatan gym yang anda beli tu...
 
Kalau betul peralatan gym bagus, pasti anda dah pun memiliki bentuk badan idaman anda! Tambahan pula, anda cukup rajin ke?... untuk kerap bersenam dengan peralatan gym tersebut?
 
Hmmm tepuk dada tanya selera...
 
Saya nasihatkan jika anda belum beli lagi, satu nasihat saya --- jangan beli!
Itu yang saya boleh katakan kerana saya ada kaedah yang lagi jimat dan menyelamatkan duit anda dari hanya membayar gaji model-model produk gym tersebut...
 
Dan lagi...
 
Jiran-jiran dan saudara-mara anda pernah promote produk kuruskan badan pada anda? Tak kisahlah pil, tepung, jus minuman atau dalam bentuk apa sekali pun, yang pastinya senarai produk kuruskan badan tak kan habis... tambah teruk kalau produk tersebut bawah skim MLM lagi jenuh nak layankan orang yang dok promotenya...
 
Hmmm saya pasti anda ada beli, kalau tak banyak satu atau dua produk adalah melekat juga kan?...
 
Sekali lagi anda mengeluarkan duit simpanan untuk sesuatu yang tak berhasilkan? Saya tak kata tetapi anda sendiri yang boleh memberi jawapan, samada produk tersebut berkesan ataupun tak...
 
Yang Pasti Semua Produk Tersebut GAGAL, GAGAL, GAGAL Dan Anda Juga GAGAL Kuruskan Badan!
 
Anda masih lagi mengalami masalah kegemukan ketika ini... walaupun dah gunakan bermacam jenis produk dan kaedah yang anda fikirkan boleh kuruskan badan anda seperti yang saya nyatakan di atas...
 
Anda terus hidup dan kekal dalam keadaan yang montel dan tak menarik tanpa ada sesiapa pun yang memahami masalah yang menghantui diri anda...
 
Anda dah guna macam-macam produk... tapi tak jalan...
 
OK, mungkin anda tersilap sikit di sini...
 
Persoalan utama mengapa anda masih lagi tak berjaya kurus bukan kerana produk yang tak berkesan sahaja tetapi juga maklumat, petua, tip dan macam-macam lagi panduan dan buku kuruskan badan yang salah dan tak sesuai dengan anda...
 
Maklumat tersebut tak tepat dan senang cakap tak berkesan TETAPI anda terus menerus mempercayai dan mengamalkannya hanya kerana ianya 'petua turun-temurun' atau pun petua ratu jamu tempat anda...
 
Bertahun anda mengamalkannya tetapi sehingga kini masih belum 'kurus'!

 


FAKTA: 5 KEBENARAN PEMBAKARAN LEMAK BADAN!

  FAKTA #1 : Ramai yang keliru antara kuruskan badan dengan hilangkan berat badan. Anda sebenarnya perlu hilangkan lemak dan bukan berat badan anda... Tak kisah jika berat badan anda sehingga 100kg pun tetapi jika anda slim dan solid ianya tak jadi masalah! Jika anda bersusah payah menghilangkan berat badan maka sebenarnya anda sibuk membuang air dari dalam badan anda sendiri... anda dehydrated tubuh anda sendiri dan ianya amat tak sihat untuk anda!

 FAKTA #2 : Diet Ekstrem Karbohidrat! Anda harus faham bahawa diet ekstrem karbohidrat ini bukan menguruskan anda TETAPI mencuri tenaga lebih dari lemak yang sepatutnya. Jika anda mengamalkannya anda akan hilang tenaga berlebihan dan yang paling tak bestnya adalah anda juga akan makan berlebihan bila perut anda dah memang tak boleh menahan lapar lagi!
 
 FAKTA #3 : Bersukan secara melampau. Tubuh anda akan terperanjat seandainya anda tiba-tiba bersukan atau melakukan aktiviti secara heavy dari biasa. Bangun dari tidur anda akan rasa sengal-sengal dan sakit sendi dan otot pula. Untuk kurus anda tak perlu melakukan aktiviti sukan melampau sehingga 3-4 jam sehari. Fuhhh!!! Atlit pun kalah!
 
 FAKTA #4 : Berlapar dari makan apa sahaja! Ini adalah tindakan yang kurang cerdik, bahaya dan tak berkesan pun! Andai kata anda berjaya kurus, anda akan kelihatan seperti mumia kerana anda kurang semua zat dari makanan yang sepatutnya tubuh anda miliki! Sedang anda berlapar sehingga lewat malam dan apabila anda masuk tidur dengan perut kosong asid perut anda pula akan menghakis perut anda... tambah pula lagi penyakit! DAN bukan ke anda menafikan nikmat makanan?
 
 FAKTA #5 : Join celebrity fitnes atau apa pun fitnes centre! Terus terang ianya adalah gaya dan cara hidup semata-mata. Hanya trend dan tidak langsung membantu anda untuk betul-betul menghapuskan masalah kegemukan anda. Tambahan pula beban yuran yang mahal untuk pendaftaran dan bulanan harus anda ambil kira. Jika anda yang dah sertai program ini ada ke selebriti yang bersenam di situ? Pemasaran semata-mata!
 

Sekarang anda dah tahu mengapa segala usaha anda untuk kurus GAGAL sama sekali... Kesemua sebab ini membuatkan anda terus tertekan dengan keadaan bentuk badan yang mengelebeh sana-sini. Bertahun anda mengamalkannya tetapi sehingga kini masih belum 'kurus'!

 
Jangan Kecewa, Anda Semakin Hampir Dengan Pembongkaran Sebenar Rahsia Kajian 3 Tahun Saya.Teruskan Membaca!
 
 
Setelah kajian dilakukan, saya menemui  satu formula asas yang patut dikongsi bersama anda.
 
Dalam erti kata lain, anda perlulah mengamalkan diet yang betul, diikuti dengan senaman yang konsisten, suplimen yang mujarab & rehat yang cukup untuk memastikan anda tidak terdedah dengan potensi risiko penyakit yang lebih kronik.
 
‘’Cakap memang senang dR Boy.  Padahal nak senaman pun bukan main liat. Apatah lagi nak kena amalkan yang konon-kononnya formula asas yang paling berkesan’’
 
Ya, saya faham situasi anda. Walaupun nampak mudah tapi sebenarnya 4 perkara pokok inilah yang paling susah untuk diamalkan dalam kehidupan harian, inikan pula nak jadikan ia satu rutin. Pastinya agak membebankan. Betul tak?
 
Saya sendiri pun tak sanggup untuk melakukan formula asas untuk kekal kurus secara konsisten.
 
Menyedari kesukaran amalan inilah saya mula mengkaji dan mencari apakah ada satu formula baru atau rahsia mudah untuk diguna pakai dalam usaha mengekalkan status tubuh jenis yang ‘cepat naik’.
 
Macam Mana Saya Boleh Begitu Yakin Yang Saya Akan Buat Anda Jadi Fit dan Slim?
Orang Kata Saya Penipu ‘Kencing Merata!’
Tapi Kini Mereka Membisu?
 
 
Nama saya Shahir, orang panggil saya dR Boy.
 
Saya sendiri telah mencuba dan mengkaji pelbagai jenis pil yang dikatakan mujarab untuk mengurangkan berat badan yang berlebihan seperti saya.
 
Bukan itu saja, saya juga pernah mencuba pelbagai teori yang yang diwartakan hebat dan berkesan seperti ebook-ebook di luar sana, malah percubaan saya juga disertakan dengan penggunaan minyak sapu atau losyen kuruskan badan.
 
Namun semuanya gagal ‘merawat’ atau membakar lebihan lemak pada perut saya yang boroi.
Sepanjang kajian dan pengamatan saya terhadap teknik-teknik dan cara untuk menurunkan berat badan dan kekal kurus menawan, saya telah menemui pelbagai rumusan yang indah khabar dari rupa kerana saya terpengaruh dengan teknik pemasaran mereka.
 
Namun semuanya telah bertukar setelah saya menemui satu produk yang mampu dan berkuasa menurunkan berat badan yang ideal. 
 
Akhirnya, saya telah diperkenalkan dengan produk kesihatan yang betul-betul berbaloi dengan wang pelaburan saya. Setelah didesak oleh 6 orang pakar kesihatan dan 19 orang rakan-rakan yang mengejek saya ketika dalam keadaan gemuk. Kini, semuanya berubah. Syukur dan sangat berterima kasih kepada orang yang ‘desak’ tu...
 KINI SAYA TERSENYUM KEGEMBIRAAN !
 
 

Ya, dR Boy!
Saya Berminat Nak Tahu Macam Mana Anda Kuruskan Badan Dan Yang Penting Kaedah Rahsia Anda Itu!
 
Dengan semangat yang membara untuk membantu lebih ramai lagi menjadi kurus, slim dan berkeyakinan tinggi dengan bentuk badan yang menarik, saya akan membongkarkan cara yang terbukti dan kaedah yang berkesan untuk tujuan kurus!
 
Seperti mana kejayaan pada diri saya dan puluhan rakan saya yang telah berjaya, saya mahukan lebih ramai lagi yang boleh kurus dengan selamat...
Jadi saya offer segala hasil kajian ini kepada anda yang sedang mengalami obesiti...anda nak tak?
 
Sebelum itu, tanya diri anda sebentar...
 
 
Jika jawab anda Ya! pada semua soalan, maka dengan ini saya bocorkan kepada anda rahsia peribadi saya meninggalkan zaman kegemukan...

 


 

(API) FAT BURNER ADVANCED
FORMULA HERBA SOKONGAN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK DUNIA
 
Produk ini adalah makanan tambahan terbaik ahli bina badan bagi mendapatkan kesan yang mujarab untuk kurus dan fit TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN
 
Tahniah! Sekarang anda dah hampir kepada matlamat anda untuk menjadi kurus menawan...kerana keberkesanannya mampu menjadikan bentuk badan anda lebih ideal dan menarik dalam masa kurang dari 13 hari!
 
Kini saya rasa berbesar hati untuk berkongsi rahsia keajaiban yang berlaku pada diri saya yang berjaya menurunkan berat badan yang ideal kepada anda. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Dengan Memiliki Fat Burner Advanced anda juga akan merasai kesan positif seperti :- 

 
Badan anda akan lebih sihat, bertenaga dan kurang keletihan walaupun melakukan banyak kerja.
Kadar stamina badan anda akan meningkat dari semasa ke semasa. Badan terasa sedikit panas pada waktu tertentu sahaja kerana kesan positif badan sedang disesuaikan dengan FBA ini.
Berat badan anda berkurangan paling tidak 3.7Kg dalam masa kurang dari 2 minggu. Elakan daripada makan makanan tambahan lain untuk memastikan kesan yang baik dan sempurna.
Selamat digunakan – tiada kesan sampingan yang berlaku ke atas bada anda walaupun bagi tempoh jangka panjang. Telah diluluskan dari institut penyilidikan USA.
 
KENAPA PRODUK INI SELAMAT?
Ini kerana produk ini diperbuat dari plants extract dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya seperti Geranium (1.3 Dimethylamylamine & DMAE)
 
ADAKAH PRODUK INI HALAL?
Produk yang diperbuat dari U.S.A ini 100% halal kerana ianya tiada gelatin dan tidak mengandungi lemak haiwan. Lihat sendiri kandungan ramuan yang disediakan dalam produk ini.
 
Sila lihat imej Supplement Fact di bawah:
 
 
PRODUK NI TIRUAN KER ORI? ADA BUKTI?
Ya, masalah copyright tiru meniru ni memang susah nak dibendung, tapi anda tak perlu risau tetang hal itu, kerana saya sendiri telah mendapat pengesahan dari pemilik produk ini melalui emel yang dihantar.
Ni bukti emel yang yang saya terima:
 
 
 
 
Dan kini anda bayangkan yang anda memiliki perut yang rata dan mungkin juga seksi selepas anda menagamalkan pengambilan herba Fat Burner Advanced  dan bayangkan anda akan seperti dilahirkan semula dengan bentuk badan yang baru dan lebih menarik!
 
 
''Selain anda, Fat Burner Advanced ini amat sesuai untuk dimiliki oleh...''
 

Golongan pelajar yang selalu menghabiskan diri dengan buku tanpa buat senaman.

Golongan pekerja yang sentiasa sibuk sehingga larut malam.

Golongan ibu yang lepas pantang.

Golongan yang berkeluarga yang semakin meningkat umur.

Lelaki yang perut boroi dan gendut.

Siapa-siapa sahaja yang menghidap obesiti atau senang cerita apabila orang mula mengatakan anda gemuk maka itulah tanda anda perlukan Fat Burner Advanced ini

 
''Dan anda tak perlukan Fat Burner Advanced ini jika...''
 
Anda memang dah kurus sejak lahir sehinggakan orang menggelarkan anda rangka hidup!
Mempunyai penyakit serius yang melarang pengamalan program diet
(dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)
Anda mahu terus gemuk dan kelihatan tak menarik langsung!

 


   
 

APA KATA MEREKA DI FACEBOOK DAN TWITTER

 
   
   
 

APA KATA MEREKA DI EMAIL

"Tengok semua orang dah kurus, saya pun teringin jugak. Dah beli dan dah try pun, simple tetapi kesan terbaik. Tak sangka berat banyak dah turun.  Suami puji lg .  "

- Hani, Johor

 ""Mula-mula macam x percaya sebab dh banyak guna produk kurus tapi x berjaya. Duit pun dah beratus habis. Tapi try jugak la, tak sangka minggu pertama turun 4kg. Lepas 3 bulan berjaya turun 23kg. Walaupun murah tapi berkesan!"
- Ida, Kuantan
 
"Terima kasih bro, aku dh bole pakai balik seluar tahun lepas.. Fat Burner Advanced  memangTERBAIKKK! Dalam masa 20 hari saja, berat aku dah turun 8kg dari 110 kg kepada 102 kg. Pinggang dari 44 inci sekarang dah 40.5 inci. Target nak turun sampai 75 kg. Tunggu gambar terbaru nanti..."
- Hafriz, KL
 
 
"I baru try Ft Brner Advnced  ni, x sangka 2 bulan je dh turun 21kg. Target nak turun lg 15kg.Ni sy attach skli pict sblum gn selpas k. Bfor 83kg now dah turun 62kg :) "
- LI CHING, KL
 
 
   

abiyashakazuma.wordpress.com

Andai anda satu produk yang mampu menjadikan anda insan yang baru yang lebih langsing, menarik, bergaya, merubah anda daripada seorang yang menjadi bahan lawak kepada seorang yang hebat, menjadikan masa depan anda lebih cerah dengan kesihatan yang lebih baik, membahagiakan keluarga anda setiap waktu, membuat anak-anak anda bangga terhadap anda yang baru...

Berapakah harga yang sanggup anda bayar?
 
Mungkin anda pun sanggup memberikan sehingga berapa pun yang saya minta andai duit bukan penghalang pada anda...
 
Tetapi hari ini misi dan niat saya adalah membantu anda kerana saya juga pernah merasai penderitaan yang anda alami ketika ini...
 
Saya bersyukur kerana berjaya balik menjadi seorang yang kurus, langsing dan berpenampilan menarik dan ianya betul-betul memberikan saya satu semangat yang baru dan hidup saya kini lebih ceria dari sebelumnya...
 
DAN saya juga gembira kerana dapat bergaya dengan pakaian yang cantik sama seperti orang lain...
 
Jadi berapa yang anda sanggup bayar untuk kesemua perkara yang saya alami ini juga milik anda sejurus anda memiliki produk! saya ni...
 
Tak perlu cakap...
 
Saya tahu anda sanggup berikan saya sehingga 4 angka untuk rahsia saya ini tetapi ingat saya bukanlah inginkan duit anda semata-mata..
 
Justeru itu saya mengenakan anda 'pelaburan' yang sedikit untuk kebaikan masa hadapan 

Ya Mohd Shahir!, saya ingin buat tempahan Fat Burner Advanced ini dengan harga RM 80 SAHAJA!!!  serta mendapat jaminan kepuasan 100% atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


Mohd Shahir a.k.a dR Boy
Pembekal bertauliah dari API Extreme
Hubungi : 017-7776580 
Email: bakar.lemak@yahoo.com
 
P.S: Menjadi seorang yang berbadan besar, gempal dan boyot tiada faedah langsung. Anda terdedah dengan penyakit kronik. Tambahan pula ianya tak cool langsung dan tiada siapa yang sudi menaruh perasaan dan berminat untuk mempunyai hubungan dengan anda sekiranya anda bersaiz ekstra besar dari orang lain. Sekarang ini lah waktu yang sesuai untuk anda buktikan anda bukanlah golongan XXXL ini lag!
 
P.S.S: Jangan biarkan keluarga anda menempuh masa depan tanpa diri anda. Ayuh, berubahlah sekarang.Tempah Sekarang!
 
P.S.S.S: Ingat produk ini datang dengan jaminan pulangan wang 100% tanpa risiko. Jadi apa nak risau? andai tak berkesan hubungi saya dan anda akan dapat semula setiap sen duit anda!
 
P.S.S.S.S: Anda akan berterima kasih pada saya selepas mencuba produk ini dari sekarang kerana telah membawa anda keluar dari himpunan 160 buku mentega di badan anda. Tambahan pula anda hanya membuat pelaburan yang kecil untuk faedah yang BESAR dalam hidup anda. Kita mahukan kejayaan yang besar dengan masa depan yang cerah.. bukan badan yang BESAR!
 
P.S.S.S.S.S: Sekarang pilihan terletak di tangan anda sam ada untuk terus membawa lemak di badan anda itu sana-sini atau anda pilih untuk memiliki badan yang solid, seksi dan bertenaga! Malah six pack juga mungkin! Saya dah buktikan dengan diri saya, sekarang giliran anda untuk cuba mula menikmati hidup yang baru! 
 
 
 


Hakcipta Terpelihara © 2012